Για να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία, το Hall of Gods είναι γεμάτο από ήχους και κινούμενα σχέδια, για να ταιριάζει απόλυτα με το θέμα του παιχνιδιού και να αυξήσει την εμπειρία του παιχνιδιού σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο ήχος των κυμάτων που σπάνε σε μια βραχώδη ακτή δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού, ενώ η μουσική των παλλόμενων τυμπάνων και των κεραυνοβόλων κεράτων προκαλούν ενθουσιασμό και αγωνία κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Περιστροφών και του Μπόνους. Όλα τα υψηλά σύμβολα νίκης κινούνται με ηχητικά εφέ για να δείξουν στον παίκτη τη σημασία τους.
Scatter – Hugin και Munin πετούν από την πέρκα τους σε ένα βράχο που ανοίγει για να αποκαλύψει τον αριθμό των Δωρεάν Περιστροφών που κερδήθηκαν.
Wild – το σύμβολο επεκτείνεται για να δείξει το φίδι Midgard που στρέφεται προς τα πάνω μέσα από τη θάλασσα. Σε πλήρη επέκταση το μυθικό πλάσμα απελευθερώνει μια καταπληκτική κραυγή.
Μπόνους – Το σφυρί του Thor συγκρούεται με μια σκανδιναβική ασπίδα για να δείξει την ενεργοποίηση του παιχνιδιού μπόνους. Ένας χαμηλός ήχος βούκινου ακούγεται στο παρασκήνιο.