Παρόμοια φρουτάκια με το Hall Of Gods

Διασκέδαση και μεγάλα κέρδη, λόγω των Τζακ-ποτ, προσφέρει το Slot Hall Of Gods το οποίο φέρει την υπογραφή ενός εκ των κορυφαίων παρόχων λογισμικού, της NetEnt. Είναι ένας κουλοχέρης που μπορεί να γίνει παιχνίδι και με εικονικά χρήματα (ώστε να κατανοήσει ο παίκτης το φρουτάκι και τους συνδυασμούς που κερδίζουν).

Φρουτάκια σαν το Hall Of Gods

 

Mega Moolah
Κοινό χαρακτηριστικό του Slot Mega Moolah με το Hall Of Gods είναι το γεγονός πως και σε αυτό υπάρχει Τζακ-ποτ. Και σε αυτόν τον κουλοχέρη υπάρχουν πέντε στήλες και 20 γραμμές πληρωμής. Η διαφορά είναι πως στο Hall Of Gods υπάρχουν τρία διαθέσιμα Τζακ-ποτ και στο συγκεκριμένο φρουτάκι ένα περισσότερο (Mini, Minor, Major, Mega).

 

Mega Fortune
Και στο Slot Mega Fortune, το οποίο υπογράφει η ίδια εταιρία λογισμικού με το Hall Of Gods, η NetEnt, ξεχωρίζει για τα Τζακ-ποτ. Υπάρχουν τρία διαθέσιμα (Rapid, Major, Mega). Προβλέπονται επίσης και εδώ σύμβολα Wild, Scatter και Bonus. Είναι ένα φρουτάκι που ξεχωρίζει επίσης για το μεγάλο ποσοστό αποπληρωμής (της τάξης του 96,6%) ενώ και σε αυτό το ποντάρισμα μπορεί να διαμορφωθεί από πολύ χαμηλό (25 λεπτά) έως πολύ υψηλό (50 ευρώ ανά γύρισμα). Η διαφορά του με το Hall Of Gods είναι πως εδώ υπάρχου 25 γραμμές πληρωμής, αντί για 20.

 

Book of Ra
Όπως και στο Hall Of Gods και εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν κουλοχέρη πέντε στηλών. Στο συγκεκριμένο Slot δεν υπάρχει jackpot, δίνεται όμως στον παίκτη η δυνατότητα να διπλασιάσει κάθε φορά το κέρδος που προέκυψε μετά από επιτυχημένο συνδυασμό σε μία από τις 10 γραμμές πληρωμής που υπάρχουν. Το ποσοστό αποπληρωμής στο slot Book Of Ra είναι της τάξης του 92% και φέρει την υπογραφή της Novomatic.

No Comments

Post A Comment