Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας παίκτης πήρε ένα δώρο εξ ουρανού όταν κέρδισε το Μεγάλο Jackpot του Net Ent Hall of Gods με βραβείο €7,135,987 !

Ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα, όμως είναι το 14ο τζακπότ από τον Δεκέμβρη του 2010. Το βραβείο είναι πολύ μεγάλο, πολύ πάνω από τα 5.8 εκατομύρια που είναι ο μέσος όρος του παιχνιδιού που πληρώνεται κάθε 25 εβδομάδες κατά μέσο όρο. Το μεγαλύτερο στην ιστορία είναι 7.8 εκταομύρια και το οποίο έδωσε η Betsson το 2015

Το Hall of Gods Mega Jackpot είναι το μεγαλύτερο από τα τρία τζακπότς που μοιράζει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το βραβείο αυξάνεται με κάθε γύρο και κερδίζεται όταν οι παίκτες καταφέρνουν να φτάσουν στον γύρο του μπόνους και να χρησιμοποιήσουν το σφυρί του Θωρ για να βρουν τρία σύμβολα που ταιριάζουνε.

Νεότερα: Μάθαμε τα νεότερα από το καζίνο που έδωσε το βραβείο. Το κέρδισε ο Neil από την Σκωτία που έπαιξε στο Casumo. Ο παίκτης κέρδισε παίζοντας από τον σταθερό υπολογιστή του στο σπίτι του και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη τζακποτ του παιχνιδιού αυτού στο τελευταίο μισό του έτους.

Μιλόντας για την νίκη ο Henrik Fagerlund, Chief Product Officer της NetEnt είπε: ‘Είμαι πολύ ικανοποιημένο που ένα από τα παιχνίδια μας έχει ενδεχομένως κάνει κάποιον πολύ ευτιχισμένο αυτή την εποχή. Το Hall of gods έχει αποδείξει οτι είναι το αγαπημένο των φίλων της NetEnt και έχει αποκτήσει τον δεύτερο νικητή τζακπότ σε διάστημα έξι μηνών. Ελπίζουμε οτι τα δημοφηλή μας παιχνίδια θα συνεχίσουν να ανταμοίβουν τους παίκτες με συναρπαστικές και μεγάλες πληρωμές.’