Επεκτάμενο Wild

Το Hall of Gods έχει ένα ζωντανό σύμβολο Wild που επεκτείνεται για να καλύψει ολόκληρο τον κύλινδρο όταν ολοκληρώνει τις νικηφόρες γραμμές πονταρίσματος.
Το σύμβολο Wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από τα σύμβολα μπόνους και Scatter.
10 δωρεάν περιστροφές

Δωρεάν Περιστροφές

Το Hall of Gods διαθέτει κινούμενα σύμβολα Scatter που ανοίγουν για να υποδείξουν τον αριθμό των δωρεάν γυρισμάτων που απονέμονται.
Χαρακτηριστικό Δωρεάν περιστροφές. 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter ενεργοποιούν τις δωρεάν περιστροφές.

  •  3 Scatter = 10 Δωρεάν Περιστροφές
  • 4 Scatter = 15 Δωρεάν Περιστροφές
  • 5 Scatter = 20 Δωρεάν Περιστροφές

Πρόσθετες Δωρεάν Περιστροφές. Κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Περιστροφών, 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter ενεργοποιούν επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές.
Νίκες απο Δωρεάν Περιστροφές. Όλες οι νίκες πληρώνουν το ποσό της νίκης πολλαπλασιασμένο επι 3 εκτός των κερδών του Μπόνους παιχνιδιού. Στο τέλος των Δωρεάν Περιστροφών τα συνολικά κέρδη προστίθενται στα μετρητά του παίκτη.

Παιχνίδι Bonus

Το Παιχνίδι Bonus δίνει στον παίκτη την ευκαιρία να κερδίσει περισσότερα κέρματα ή ένα από τα τρία διαθέσιμα τζάκποτ – Mini, Midi και Mega.
Έναυσμα Παιχνιδιού Bonus.Τα 3 σύμβολα μπόνους ενεργοποιούν το παιχνίδι μπόνους Hall of Gods. Είναι επίσης πιθανό να ενεργοποιηθεί το Παιχνίδι Μπόνους κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Περιστροφών.
Παιχνίδι μπόνους. Τα σύμβολα στην οθόνη γίνονται ασπίδες και ο δείκτης του ποντικιού αλλάζει στο σφυρί του Thor. Χρησιμοποιώντας το σφυρί, ο παίκτης σπάει τις ασπίδες ώστε να ταιριάζει με 3 ποσά νομισμάτων ή με 3 σύμβολα τζάκποτ. Εάν ταιριάζουν 3 ποσά κερμάτων, ο παίκτης κερδίζει το ποσό που εμφανίζεται. Εάν τα τρία σύμβολα τζάκποτ ταιριάζουν, ο παίκτης κερδίζει το ποσό στην αντίστοιχη οθόνη Mini, Midi ή Mega Jackpot.
Τέλος Του Παιχνιδιού Μπόνους. Το παιχνίδι μπόνους τελειώνει όταν ταιριάζουν 3 τιμές νομισμάτων ή σύμβολα Jackpot. Κάθε παιχνίδι περιέχει τουλάχιστον μια νίκη κερμάτων. Όταν τελειώσει το παιχνίδι, υπολογίζονται τα συνολικά κερδισμένα κέρματα και προστίθενται στα μετρητά του παίκτη.