Πως κερδίζεις στο Hall Of Gods

Οπως και σε κάθε Slot, έτσι και στο φρουτάκι hall of gods της NetEnt, ο παίκτης καλείται να βρει τα σύμβολα στους σωστούς συνδυασμούς. Είναι ένας κουλοχέρης πέντε τροχών και 20 γραμμών πληρωμής ενώ το ποσοστό αποπληρωμής ανέρχεται στο 95,5%.

Κέρδος στο Hall Of Gods

Ακόμα και δύο ίδια σύμβολα, είναι ικανά να δώσουν κέρδος, σε κάθε γύρισμα του τροχού στο φρουτάκι Hall Of Gods. Τρία είναι τα σύμβολα που μπορεί να υπάρξει επιτυχία ακόμα και με δύο ίδιες επιλογές σε μία από τις γραμμές πληρωμής: πρόκειται για τα σύμβολα με τους Θεούς Οντίν, Θορ, Φρέια και Λόκι. Τα σύμβολα των δύο τελευταίων πενταπλασιάζουν το ποσό που πονταρίστηκε, το σύμβολο με τον Θορ επταπλασιάζει ενώ αυτό με τον Θεό Οντίν, δεκαπλασιάζει.

Για όλα τα άλλα σύμβολα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο slot, απαιτούνται τουλάχιστον τρεις επιλογές συμβόλων σε μία από τις 20 υποχρεωτικές γραμμές πληρωμής. Σύμμαχος στην προσπάθεια να υπάρξει κέρδος από τον παίκτη, είναι το σύμβολο Wild. Ιδιαιτερότητα, το γεγονός πως μπορεί να βγει μόνο σε τρεις από τους πέντε τροχούς που υπάρχουν στο Slot και συγκεκριμένα στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο. Δεν εμφανίζεται δηλαδή στην πρώτη και την τελευταία στήλη.

Όπως συμβαίνει σε όλους σχεδόν τους κουλοχέρηδες, έτσι και στο Hall Of Gods, προβλέπονται δωρεάν περιστροφές. Αυτές δίνονται στον παίκτη με το σύμβολο Scatter. Τρία ίδια σύμβολα σε μία από τις γραμμές πληρωμής που υπάρχουν στο slot της NetEnt, δίνουν δέκα δωρεάν περιστροφές στον παίκτη, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές του για επιτυχημένες επιλογές και κέρδος.

Hall Of Gods πλεονεκτήματα

Οι μεγαλύτερες στοιχηματικές προσφέρουν στους πελάτες τους το Hall Of Gods, ένα φρουτάκι που υπόσχεται μεγάλα κέρδη.

** Το γεγονός πως υπάρχουν τρία διαθέσιμα Τζακ-ποτ, είναι σίγουρα ένας παράγοντας που έκανε τον συγκεκριμένο κουλοχέρη να ξεχωρίσει.

** Το θέμα του είναι δημοφιλές, κάτι στο οποίο βοήθησε και η μεταφορά της ζωής του Θεού Θορ στους κινηματογράφους, με πρωταγωνιστές τις φιγούρες που βρίσκονται στο Slot της NetEnt.

** Το ποσοστό αποπληρωμής στο Hall Of Gods είναι της τάξης του 95,5%, ένα ποσοστό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το ποσοστό αποπληρωμής μεταφράζεται πως στις 100 προσπάθειες, στις 95,5 θα υπάρξει κάποια επιλογή κέρδους, η οποία φυσικά βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το ποσό πονταρίσματος.

Συμβουλές για κέρδος

** Για όσους δεν έχουν εξοικειωθεί με τα παιχνίδια live Casino, υπάρχει η δυνατότητα ο παίκτης να επιλέξει να κάνει παιχνίδι με εικονικά χρήματα. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να καταφέρει να κατανοήσει τον κουλοχέρη και να δει τους συνδυασμούς που κερδίζουν.

** Το ποντάρισμα μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παίκτη και φυσικά το ποσό που μπορεί να διαθέσει. Το ποντάρισμα αρχίζει από τα 20 λεπτά ανά γύρισμα του τροχού και μπορεί να φτάσει έως και τα 50 ευρώ (μέγιστο ποντάρισμα).

** Οι δωρεάν περιστροφές, το σύμβολο Wild και φυσικά τα διαθέσιμα Τζακ-ποτ που υπάρχουν στο φρουτάκι, δίνουν επιπλέον κίνητρο στον παίκτη και αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους.

No Comments

Post A Comment